Workshops

Vi lever af to ting i The Nudging Company: At gennemføre projekter sammen med vores kunder eller lære dem, hvordan de selv gør det. Den sidste del er faktisk en ret stor del af vores forretning.

Alene det seneste år har vi haft fornøjelsen af at besøge flere end 25 store organisationer for at hjælpe dem til at kunne løse genstridige problemer på nye måder.

Hvad laver vi hos vores kunder?

Som overskriften indikerer, er det typisk tre ting:

  • Foredrag om nudging og adfærdsdesign
    Varigheden er typisk mellem 60 og 90 minutter.

Vinklen er oftest en overordnet introduktion til, hvordan man bruger psykologiske indsigter til at ændre menneskers adfærd. Og i seancen kobler vi denne viden til det fagområde, deltagerne sidder med. Det kan være ledelse, kommunikation, salg, marketing, organisationsudvikling eller noget helt sjette.

Eksempler på kunder: Novozymes, Leo Pharma, Fredericia Kommune og SKAT.

  • Workshops om nudging og adfærdsdesign
    Varigheden er typisk mellem to timer og to dage.

Vi arbejder med, hvordan man bruger psykologiske indsigter til at ændre menneskers adfærd. Vi får mulighed for at komme mere i dybden med emnet og får set mere på metodedelen. Der er også større mulighed for at arbejde med cases fra den pågældende organisation.

Eksempler på kunder: Siemens, Københavns Universitet, Rådet for sikker Trafik og Rigspolitiet.

  • Rådgivning om nudging og adfærdsdesign

Varigheden er alt mellem en time og et år.
Vi er med som rådgivere på mange måder og i mange forskellige konstellationer. Somme tider er vi med som eksperter i paneler, der skal vurdere løsninger og ideer. Somme tider foregår det en til en med betroede klienter, der sidder med forretningskritiske beslutninger. Andre gange er det i kraft af vores medlemsskab i forskellige tænketanke.

Eksempler på kunder: KL, COWI og Danica Pension.

Vil du vide mere?

Morten Sehested Münster

Direktør

Morten Münster er direktør i The Nudging Company. Han er uddannet i retorik og har de seneste 10 år beskæftiget sig med adfærdsændringer og rådgivet virksomheder, kommuner og ministerier om det. Han er forfatter til bestselleren Personlig Indflydelse, der handler om, hvordan man omsætter psykologiske indsigter til reelle adfærdsændringer.