Nudging

Vores løsninger i nudging er af højeste standard. Vi ryster ikke på hånden, når vi skriver det, for vi arbejder sammen med førende forskere på området, så vi sikrer effektive og praktiske løsninger.

Nudging handler om at fremme folks gode intentioner, så de bliver til reelle adfærdsændringer ved at give dem et lille ’puf’, et lille ’nudge’.

Tilgangen trækker på massiv forskning i menneskelige beslutningsmønstre og udnytter, at mennesker ikke (altid) er rationelle. På den måde er nudging et modstykke til det utrolige antal forandringsforsøg, der hver dag tror på, at vejen til forandring er information og uddannelse.

’Hvis bare de ved det og gerne vil, så gør de det også’.

Desværre ikke.

Eksempelvis udtrykker 80 procent af den danske befolkning, at de gerne vil være organdonorer, men kun 23 procent har tilmeldt sig registret. Det er denne kløft mellem de gode intentioner og de målbare adfærdsændringer, som nudging forsøger at lukke.

Nudging-løsninger af højeste standard

Vi arbejder sammen med førende autoriteter inden for nudging og adfærdsdesign for at sikre de bedste løsninger. Det betyder, at vi har samarbejde med flere universiteter, interesseorganisationer og specialister for hele tiden at kunne måle os med de bedste.

Det er også derfor, at vi er privilegerede med at få lov til at arbejde med nudging for flere af Danmarks største virksomheder, kommuner, ministerier og interesseorganisationer.

Hvad hjælper vi med?

Vi leverer typisk fem ting til vores kunder:

1. Kampagner
2. Strategier
3. Eksperimenter
4. Forsøg
5. Workshops

 

Eksempler på kunder

Vil du vide mere?

Frieda Molin

Sociolog