Bliv uddannet adfærdsdesigner
– lær at omsætte 60 års forskning
til målbare adfærdsændringer

Så landede du her hos The Nudging Company. Eller faktisk har vi for nylig skiftet navn til Bro Behaviour, men da vores nye hjemmeside ikke er helt klar til dig, må du nøjes med den gamle lidt endnu. Men bare rolig: Vi er stadig de samme. Og uddannelsen er stadig den samme.

Og at du er landet her hos os, siger faktisk en del om hvem du er. Med et diplomatisk udtryk kunne vi sige, at det gør dig en smule klogere end gennemsnittet.

Det siger os nemlig, at du arbejder med at ændre adfærd hos andre mennesker. Du har gjort det i et stykke tid, og det er en helt central del af dit arbejde.

Det fortæller også, at du insisterer på at bruge videnskabeligt underbyggede strategier til at flytte dine stakeholdere – uanset om du skal sælge dem en vare, få dem til at spise sundere, indordne sig efter et nyt it-system eller noget helt syttende.

Hvis du nikker genkendende til denne beskrivelse af dig selv (især det med IQ’en☺), skal du spidse dine ører:

Lige nu ligger der en konkurrencefordel for dine fødder

Vi ved, at du garanteret allerede er god til at få dine stakeholdere til at ændre adfærd.

Men vi vil give dig forudsætningerne for at blive den bedste.

Det vil vi gøre  ved at tilbyde dig en plads på vores uddannelse som adfærdsdesigner – et menneske, der bruger psykologiske indsigter til at forme adfærd i en forudsigelig retning.

Og interessen har været utrolig.

Vores første hold blev udsolgt på 23 timer. Vores andet blev udsolgt på 6 timer, inden vi overhovedet nåede at offentliggøre, at man kunne tilmelde sig. Og det sidste hold blev udsolgt på 52 minutter.

Vi åbner lige straks for nye hold. Vi ved ikke, om det fortsat vil gå så stærkt, men vi har allerede flere forhåndsbookninger til holdet.

Så hvis du vil have en mulighed for at nå at komme med, så scroll ned, og skriv dig på ventelisten. Det er uforpligtende, men det giver dig et forspring, hvis du har lyst til at være med. Og selvom vi er ydmyge mennesker, så er vi sikre på, at det er den rette beslutning for dig, hvis du arbejder med at ændre adfærd hos andre mennesker. 

 

Hvem er uddannelsen målrettet til?

Uddannelsen er designet til dig, der lever af at ændre andre menneskers adfærd, men samtidig efterspørger konkrete og videnskabeligt beviste teknikker til at forbedre dine resultater. Vi tror, du arbejder med en eller flere af følgende discipliner:

 • Kampagner
 • Ledelse
 • Marketing
 • Salg
 • Organisationsudvikling
 • Politisk aktivisme

Du arbejder fx med at implementere strategier, der kræver, at dine modtagere ændrer adfærd – både de strategier, der er velkomne, og dem, der ikke er.

Eller du vil gerne sælge og markedsføre dine produkter mere effektivt. Eller måske skal du vinde tilslutning til dine synspunkter og dagsorden som leder, konsulent eller forandringsagent.

Hvem er uddannelsen IKKE målrettet til?

Uddannelsen er ikke til dig, der leder efter et kursus i personlig gennemslagskraft, præsentationsteknik eller argumentationsteori.

Uddannelsen er heller ikke for dig, der bare gerne vil lidt væk fra arbejde og ’få lidt inspiration’. Din investering bliver kun en konkurrencefordel, hvis du gør dig umage. Det her er ikke let, og vi foregøgler ikke, at du får en magisk trylledrik, der fra den ene dag til den anden kan gøre det muligt for dig at få folk til at makke ret. Du skal være klar til at gøre en indsats, og du får lektier for ☺

For vi har tænkt os at rykke dig.

Hvad får du ud af uddannelsen?

Du får omsat de sidste 60 års forskning i at ændre adfærd til en praktisk bouillonterning, som du kan gå direkte ud at implementere bagefter i din organisation.

Du får de teknikker og principper, vi bruger til at skabe adfærdsændringer hos vores egne kunder, der tæller flere danske C20-kunder, internationale virksomheder, interesseorganisationer, kommuner og ministerier.

Vi ved, du sukker efter noget mere konkret info. Og det er forståeligt.

Men undskyld klicheen: Verden er blevet mere kompleks. Derfor er der heller ikke én metode eller tilgang, der matcher alle problemstillinger. Og derfor skal vi også vidt omkring på uddannelsen, som består af i alt 9 indsatser. Du vil opleve, at de lapper ind over hinanden, fx bygger indsatserne NUDGING og INDFLYDELSE på samme metodiske tilgang og teori, men det er blot anvendt i forskellige sfærer.

Det bærende element er den forskningsbaserede indsigt i den menneskelige adfærd, og hvordan den omsættes til at skabe resultater – og den tager vi fat på fra mange forskellige perspektiver og med mange forskellige metoder i løbet af uddannelsen.

Her har du de forskellige indsatser, som vi dækker på uddannelsen. Klik på dem for at se, hvad de dækker over”

Indsats 1 Nudging

Kernen hos en adfærdsdesigner er viden om NUDGING. En disciplin, som vi lever af at forfine hver dag i vores rådgivning og projekter. NUDGING kommer til at fylde en del tid i vores forløb.

Du får:
 • De 10 grundlæggende nudgingprincipper. Du får dem forklaret, og du får lov til at teste dem i praksis. Når du går fra uddannelsen, har vi arbejdet med dem på en måde, som vil åbne nye perspektiver for dig, når du støder på adfærd, der skal ændres.
Indsats 2 Indflydelse

En adfærdsdesigner kender til de dominerende teknikker og principper, der ligger til grund for, hvordan man får mere indflydelse i sin egen organisation og ud mod sine kunder og interessenter.

Du får:
 • Den overraskende viden om, hvad der flytter mennesker i salg, markedsføring og dialoger. Vi bygger din egen fremadrettede plan for, hvilke principper du skal sætte i værk for at få mere indflydelse på dine stakeholderes adfærd.
Indsats 3 Word of mouth-magt

Med word of mouth-magt mener vi: Hvordan bruger du psykologi til at skabe ambassadører for dit produkt, din organisation eller dit brand? Det lyder abstrakt, men vi taler om en helt specifik metodik, du kan gå lige ud at bruge, hvis du er afhængig af troværdige ambassadører i din strategi.

Du får:
 • ’Wow-metoden’, som vi har anvendt til at tiltrække skatteborgere til kommuner, differentiere marketingstrategier for globale brands og styrke serviceoplevelsen i flere organisationer.
Indsats 4 Metode

At tale om metode sælger ikke så mange billetter. Men det er nødvendigt, og det er her, vi skiller fårene fra bukkene: For hvordan finder du fx ud af, hvilke NUDGING-principper, du skal arbejde med – og hvordan du kommer fra teori og helt ud i praksis?

Du får:
 • Vi fortæller dig alt, hvad vi ved om metode. Det inkluderer, hvordan man laver en ’friktionsanalyse’, der kan bestemme, hvilke typer indsigter man skal bruge, og hvordan man identificerer ’moments of power’ (undskyld konsulentsproget).
Indsats 5 Træning

Du vil løbende under uddannelsen – både på vores dage sammen og derhjemme i din organisation – blive udfordret på konkrete cases. Du får lektier for, og du får feedback på dine cases.

Du får:
 • Testet principperne og teknikkerne igen og igen. Du får lov til at arbejde med principperne på din egen case, du skal matche dig op imod de dygtigste, når du skal løse gåder, andre har løst før dig. Og fik vi sagt det: Du får lektier for 🙂
Indsats 6 Budskabsvirus

Hvordan konstruerer du produkter, kampagner og strategier, der inficerer din modtager med begejstring og engagement, så de aldrig glemmer, hvem du er, og hvad dit produkt kan?

Du får:
 • En lille fiks buillonterning af, hvordan du designer budskaber, der smitter modtagere, og du får enkle modeller for at forstå, hvordan du får maksimal spredning af dine tanker.
Indsats 7 Train the trainer

Din chef bliver glad for denne. Vi holder prisen ekstremt lav (du kommer ikke til at få denne uddannelse til denne pris igen), men vi er også klar over, at vi beder dig om at lave en investering. Derfor klæder vi dig 100 procent på til at gå direkte tilbage og holde en workshop for dine kollegaer, så du gratis kan opkvalificere dem i det, du har lært. Vi går langt for at gøre denne del af uddannelsen til et klart fokus, så det bliver ikke sådan noget med, at du bare ’får præsentationen’.

Du får:
 • Materiale, øvelser, tidsplan og manuskript – designet til, at du selv kan afholde en workshop om emnet, så hele din afdeling, organisation eller kundekreds får gavn af din investering.
Indsats 8 Online læring

Vi nøjes ikke med at mødes fysisk, for der er mange andre muligheder for at stimulere læringen og sikre implementeringen. Derfor supplerer vi med onlinetiltag, der stimulerer din læring og sikrer implementeringen.

Du får:
 • Over en periode på 3 måneder får du en kombination af webinars og podcasts med interviews med førende tænkere inden for adfærdsdesign og forandring.
Indsats 9 Erfagruppe

Det er ikke nok at sætte sig i et lokale og mikse det med teori, cases og kage. Det er en forudsætning for resultater. Men resultaterne kommer først, når man har testet dem op mod virkeligheden, gjort sig erkendelser og erfaringer.

Du får:
 • Adgang til erfagruppe, hvor fokus er at dele viden om projekter, nye metoder, få sparring af hinanden og naturligvis putte et par ekstra elementer oveni hver gang.

Hvem underviser

På uddannelsen vil du møde Thomas Christensen. Thomas er udannet cand.merc. Han har arbejdet med adfærdsdesign både i forsknings regi og mere praktisk, da han har løst særlige problemstillinger omkring arbejdsglæde. Thomas er desuden co-founder af Copenhagen Behavioral Economics Network. Derudover underviser, rådgiver og skriver Thomas om adfærdsdesign og nudging for en bred vifte af vores kunder. Thomas har fx løst problemstillinger for Miljøstyrelsen omkring bæredygtighed.

På uddannelsen vil du også møde Frieda Molin. Frieda er uddannet sociolog og ved en masse om kvalitative metoder, og hvordan man kan undersøge menneskers adfærd. Denne viden bruger hun til at designe undersøgelser og teste nudges. Derudover underviser, rådgiver og skriver Frieda om adfærdsdesign og nudging for en bred vifte af vores kunder.

På uddannelsen vil du også møde Asger Ridderhaugen, som er adfærdsøkonom. Asgers spidskompetence ligger i at forstå det forudsigelige i uforudsigelige mennesker. Asger har blandt andet hjulpet Energistyrelsen med at få folk til at skifte til LED-lys og udviklet interventioner for Manchester Municipality – bare for at nævne nogle få af hans projekter.

Du vil også møde vores etnolog, Josefine Eliasen. Som hendes titel afslører, så handler Josefines faglighed mest af alt om at undersøge mennesker og deres handlinger og motiver. Josefines erfaringspalet er især præget af kvalitative metoder. Hun er et af vores sikreste kort, når du skal undervises i klassiske, dybdegående interviews, rendyrkede observationsstudier og også mere kreative metoder som fx brugerrejser og walk-alongs. På Josefines kundeliste figurerer offentlige giganter. Josefine har fx hjulpet Rigshospitalet med at hjælpe sundhedspersonalet til at slide mindst muligt på sig selv.

Du kommer også til at møde Anne Gerhardt på uddannelsen. Anne er seniorkonsulent i Bro og arbejder med professionalisering af samarbejde, dialoger og performance. Hun ved, hvordan man rykker mennesker fra ligegyldighed til engagement, fra afmagt til ejerskab, fra tøven til handling – bl.a. fordi hun ved, hvordan vi træffer beslutninger. På Annes lange kundeliste optræder fx LEGO, Arbejdstilsynet og Leo Pharma.

Hvor og hvornår

Uddannelsen foregår i København. Der er 7 workshopdage.

Alle dage foregår 9-16. Du vil blive vartet op hele dagen med let morgenmad, lækker frokost, kage, kaffe og deslige. Du skal selv sørge for hotelovernatning, hvis det er relevant for dig.

Pris

Prisen for alle 9 indsatser er 39.000 ekskl. moms. Som sagt er vi interesserede i at melde udsolgt hurtigt, så vi kan komme i gang med det spændende element: uddannelsen. Derfor kan du regne med en RABAT, hvis du handler hurtigt, når vi åbner tilmeldingen.

Indtil videre, så skriv dig op på ventelisten – det er uforpligtende. Men det giver dig et forspring.

Kom på venteliste

Udfyld felterne for at komme på ventelisten – det er uforpligtende

Hvis du har spørgsmål, så ring eller skriv endelig til vores projektleder på uddannelsen Josefine.

Telefonnummer 27826323
Josefine@thenudgingcompany.com

Eksempler på kunder

The Nudging Company omsætter psykologiske principper til virkelige, målbare adfærdsændringer. Vores metode er nudging og adfærdsdesign. Vi har samlet et hold af danske og internationale eksperter, der sætter os i stand til at levere løsninger af højeste standard.