Indflydelse

Vi har fået lov til at hjælpe kunder som fx Siemens, Nordea og DSR med at styrke deres indflydelse. Uanset om det handler om at flytte mennesker, holdninger eller produkter.

Videnskaben bag større indflydelse er en overset størrelse. For eksempel viser den, at rationel argumentation er stærkt overvurderet, og at det er helt andre virkemidler, man skal bruge, hvis man vil øge sin indflydelse. Uanset om det drejer sig om at flytte mennesker, holdninger eller produkter.

Det er de virkemidler, vi arbejder med i TNC, og det er i øvrigt også dem, du kan læse om i bestselleren Personlig indflydelse, som vores direktør Morten Münster har skrevet.

Tre typiske problemstillinger, vi hjælper med:

  • Design og eksekvering af strategier, der kræver adfærdsændringer
  • Rådgivning af ledere, sælgere, TR’er og andre, der skal maksimere deres indflydelse
  • Tilrettelæggelse af strategier, der skal ændre folks oplevelse af din organisation eller produkt.

Hvis du gerne vil inspireres på feltet, kan vi anbefale vores blog om emnet: Overbevisende.dk, som er landets største på sit felt. Vi vil naturligvis også på det stærkeste anbefale dig at tage vores gratis online workshop, der viser dig, hvordan du flytter mennesker i den retning, du ønsker.

Hvad hjælper vi med?

Vi leverer typisk fem ting til vores kunder:

1. Kampagner
2. Strategier
3. Eksperimenter
4. Forsøg
5. Workshops

Eksempler på kunder

Vil du vide mere?

Morten Sehested Münster

Direktør

Morten Münster er direktør i The Nudging Company. Han er uddannet i retorik og har de seneste 10 år beskæftiget sig med adfærdsændringer og rådgivet virksomheder, kommuner og ministerier om det. Han er forfatter til bestselleren Personlig Indflydelse, der handler om, hvordan man omsætter psykologiske indsigter til reelle adfærdsændringer.