Håndbold betting – Alt om odds på håndbold

Håndbold er en af de største sportsgrene. Det gælder ikke kun i Danmark, men generelt i hele verden. Der er mange håndboldfans, som vælger at tilføje mere spænding til en kamp ved at spille på den. Derfor gennemgår vi håndbold betting nedenfor.

Hvem vinder kampen?

Det primære væddemål, som især nybegyndere vælger, er fuldtidsresultatet. Her spiller du enten på at hjemmeholdet eller udeholdet vinder eller uafgjort. I den forbindelse er det især interessant at sammenligne H2H-statistik mellem de to hold. Derudover kan du tjekke holdenes individuelle statistik og seneste nyheder for at analysere form, og dermed måske komme frem til hvem der vinder.

Hvad betyder over/under?

I håndbold betting kan du finde begreb som ”over/under”. Her spiller du på om et resultat ender over eller under et bestemt tal. Den mest udbredte form for over/under er med det samlede antal mål. I den forbindelse gælder det hele kampen. Men ofte kan du også spille på over/under antal mål for de individuelle hold.

handballbetting

Halvlegsspil

En professionel håndboldkamp er delt op i to halvlege af 30 minutter, som adskilles af en pause på ti minutter. Med håndbold betting kan du spille på halvlegsresultater. Du kan fx spille på hvem der vinder den 1. eller 2. halvleg, eller om du forudsiger udfaldet til at ende uafgjort.

Hvad betyder dobbeltchance?

I betting finder du væddemål med titlen ”dobbeltchance”. Her spiller du på to forskellige udfald. Dermed har du større sandsynlighed for at gætte det rigtige udfald, men typisk er der også tale om lavere odds. Ikke desto mindre er det muligt.

Du kan fx spille på ”1X”, som kan oversættes til hjemmeholdet vinder eller at kampen ender uafgjort. Spiller du derimod på ”12” spiller du på at et af holdene vinder, og udelukker uafgjort som et muligt udfald. Den sidste valgmulighed er ”X2”, som dækker over uafgjort eller sejr til udeholdet.

Indsatsen tilbage ved uafgjort

Hvis du ikke tror at en kamp ender uafgjort, kan du også spille på at få indsatsen tilbage ved uafgjort. Så længe at hverken af holdene vinder, får du dine penge tilbage. Husk altid at tjekke betting reglerne hos bookmakeren.

Turneringsspil

I håndbold er det især populært at spille på store turneringer. Mesterskaber som EM og VM har større dækning, og dermed typisk flere spilmarkeder. Desuden kan du typisk finde mere data til analyse, når det kommer til verdensmesterskabet eller europamesterskabet.

I den forbindelse er der mange ”specials” væddemål. Fx kan du spille på hvem der vinder gruppespillet, eller hele turneringen. Ofte er det også muligt at spille på en forudsigelse af topscorer, eller om et landshold vil ende i top-3. Typisk vil du finde større odds jo længere vi er fra turneringen. I takt med at turneringen kommer tættere og tættere på kan odds ændre sig, og det gælder også i løbet af kampen.

Du kan nemlig også spille på live betting med håndbold både i de nationale ligaer og de internationale turneringer. Her følger du kampen hos en bookmaker, hvor odds kontinuerligt ændrer sig i løbet af de 60 minutter i kampen. Hvis du er vild med spænding, kan det måske være at håndbold live betting er lige noget for dig.